User announce

+16 Фоллов слотдам раки

+
  • « назад
  • 1
  • вперед »
avatar
#1 Posted: 19 Aug 2023 @ 10:56 CET quote
  • 0

LYCAN REHBERİ:

Yakın Dövüşçü – Sırtlayıcı – İttirici – Ormancı – Dayanıklı – Kaçış

Taktik ve Tavsiyeler:

Genellikle jungle olarak tercih edilen kahramanımız için, başlangıç itemi olarak Quelling Blade ve stout shield ile başlayabilirisiniz, fazladan vereceği hasar, anlık hasar ve damage block sayesinde kolayca ormanda farmınızı yapabilirsiniz.

Yanınıza Tango‘nuzu da alarak hp pool’unuzu yüksek tutabilirsiniz ve büyük camp’leri keserken hp regen sağlayabilirsiniz. Erken oyun bölümünde Ring of Basilius alarak ekstra armor ve mana kazanmalısınız, ilk yeteneğiniz olan Summon Wolves çıkardığı 2x kurt ile farmınızı yaparken kolaylık sağlayacak ve Basilius’un armor ve mana aurası kurtlara da geçecektir.

Power Treads kasmanız vereceği ekstra Str (strength), Agi (agility), Int (intelligence) ile daha dayanıklı hale gelmenizi öneririm, ayrıca ekstra atak hızı ile farmınızı hızlandırmalısınız. Tabii ki can çalmaya ihtiyaç duyacağınız için kasmanız gereken item Vladmir’s Offering kesinlikle alınmalı.

Kazanacağınız lifesteal, armor ve hasar kurtlarınızla birlikte gayet kullanışlı olacaktır. Ayrıca yakınınızda ki takım üyelerinize vereceği AoE lifesteal ise ayrı bir artı diyebiliriz.

İkinci yeteneğiniz olan Howl sayesinde fazladan kazanacağınız hasar ve sağlık-geceleri 2 katı olmak üzere- sayesinde fazla hasar üretebilirsiniz, bu yeteneğinizle uyum sağlayacak olan Desolator, Basher tarzında hasara yönelik itemler kasabilirsiniz.

Kurtlarınızla birlikte yüksek bir ittirme gücüne sahip olan Lycan ile split push yapabilir, düşmanı kendinize çekebilirsiniz ve Space Created! Fight’larda ultiniz olan Shapeshift‘i erken kullanarak animasyon süresini fight’ın ortasında değil de girmeden önce kullanmanızda fayda var, kurt formuna dönüşürken harcadığı animasyon süresi boyunca ölmek istemezsiniz.

Fazladan hareket hızı ve kritik vurma şansı kazandığınız ultinizi düşmana karşı iyi kullanın. Gözünüze kestirdiğiniz düşmanı kurtlarınızı çıkardıktan > howl bastıktan sonra > ultinizi açarak fight’a girebilirsiniz. Orta ve son oyun bölümlerinde Heart of Tarrasque, Black King Bar gibi disable‘a yönelik ya da hp pool’a yönelik itemler kasmanızı öneririm.

Vladmir bitirdikten sonra Roshan‘a girebilirsiniz kazanacağınız lifesteal sayesinde Howl ve Wolves yeteneklerinizle kesebilirsiniz. Bu yüzden bol bol Roshan’a uğramayı ve Aegis almayı unutmayın.

Takıma yönelik bir kahraman olan Lycan verdiği AoE‘ler sayesinde çok yüksek ittirme gücüne sahip. Özellikle takım halinde push’lamayı tercih ederseniz Assault Cuirass, Vladmir’s Offering gibi AoE itemler kasmalı takımınıza aura sağlamalısınız ki zaten Howl ve Feral Impulse‘un verdiği auralar sayesinde yüksek bir potansiyel oluşturacaksınız.

Nasıl Counterlarım?

Lycan genellikle koridor ittirmeyi seven bir kahraman olduğundan, gang atmaya her zaman hazır olun. Koridorda yakalamaya, Smoke gang atmaya özen gösterin. Ultisini kullandığında ve kurta dönüştüğünde, Lycan’dan uzaklaşmaya bakın Blink Dagger, Eul’s Scepter gibi itemler kasarak kaçabilir/disable edebilirsiniz. Ultisinin süresi bittikten sonra fight’ı tekrar başlatın ve bunun avantajını kullanın.

Genellikle jungle giden Lycan’ı ormanda yakalamaya bakın derim, erken oyun bölümlerinde düşmanın ormanına baskınlar düzenleyin ve Lycan Black King Bar’ı bitirmeden kesmeye bakın.

Shapeshift formunda iken yavaşlatılamayan Lycan’ı durdurmanız için Stunner kahramanlar seçmenizde fayda var; Earthshaker ve Centaur gibi stun/disable yetenekleri olan kahramanlara ihtiyacınız olacaktır. Kunkka, Lifestealer, Dragon Knight gibi fazla disable yeteneğe sahip ya da tank-carry olabilecek kahramanlar Lycan’ın zayıf olduğu kahramanlar diyebiliriz.

YETENEKLER:

Summon Wolves: Lycan için savaşmak üzere iki kurt çağırır. Seviye 3-4 kurtlar Cripple yeteneğine, seviye 4 kurtlar kalıcı görünmezliğe sahiptir.

MANA BEDELİ: 145

DOLUM SÜRESİ: 30

YETENEK : HEDEFSIZ

SÜRE: 55 / 55 / 55 / 55

TEMEL SALDIRI SÜRESİ: 1.25 / 1.2 / 1.15 / 1.1

HASAR : 18 / 29 / 37 / 46

SAĞLIK: 200 / 240 / 280 / 320

Howl: Lycan’a, dost kahramanlara ve kontrolü altındaki birimlere fazladan hasar ve fazladan sağlık sağlar. Howl gece vaktinde iki katı etkili olur.

MANA BEDELİ: 30

DOLUM SÜRESİ: 55/50/45/40

YETENEK: HEDEFSIZ

SÜRE: 13

KAHRAMANA FAZLADAN HASAR: 10 / 15 / 20 / 25

EMRİNDEKİLERE FAZLADAN HASAR: 4 / 6 / 8 / 10

KAHRAMAN FAZLADAN SAĞLIĞI: 50 / 100 / 150 / 200

FAZLADAN BİRİM SAĞLIĞI: 25 / 50 / 75 / 100

Feral Impulse: Lycan ve kontrolü altındaki tüm birimlerin hasarını ve sağlık yenilenmesini arttırır.

YETENEK: PASIF

YARIÇAP: 900 / 900 / 900 / 900

FAZLADAN HASAR: 15% / 26% / 37% / 48%

+ 1 / 4 / 7 / 10 Sağlık Yenilenmesi

Shapeshift: Lycan kurt formunu kabul eder, bu form ona ve birimlerine kritik saldırı özelliği verir ve gece görüşünü arttırır. Shapeshift süresince Lycan ve emrindeki tüm birimler arttırılmış bir hızla hareket ederler ve yavaşlatılamazlar. %40 ihtimalle %140 kritik hasar vurma şansı verir.

MANA BEDELİ: 100/100/100

DOLUM SÜRESİ: 120/90/60

YETENEK: HEDEFSIZ

SHAPESHIFT HAREKET HIZI: 650

FAZLADAN GECE GÖRÜŞÜ: 1000

DÖNÜŞÜM SÜRESİ: 1.5

KRİTİK ŞANSI: 40%

KRİTİK HASAR: 140% / 160% / 180%

Edited by iCCup.RaHaTSIZ (19 Aug 2023 @ 21:30 CET)
Old comment
  • « назад
  • 1
  • вперед »
Locked Topic